Tentativa de destituire a preşedintelui Trump: o ''eroare colosală'' a democraţilor, potrivit unui responsabil republican

Tentativa de destituire a preşedintelui Trump: o ''eroare colosală'' a democraţilor, potrivit unui responsabil republican

Democraţii au comis o ''eroare politică colosală'' prin iniţierea procedurii de destituire împotriva lui Donald Trump, a afirmat miercuri liderul majorităţii republicane din Senat, Mitch McConnell, la scurt timp după achitarea preşedintelui american, relatează AFP.

''În momentul de faţă, ei sunt învinşii'' şi republicanii sunt ''într-o poziţie bună'' cu nouă luni înainte de alegerile prezidenţiale, a declarat acesta presei imediat după verdictul dat de Senat.

La rândul său, liderul minorităţii democrate din Senat, Chuck Schumer, a declarat că achitarea lui Donald Trump nu are ''nicio valoare'' deoarece procesul său de destituire nu a fost ''echitabil''.

"L-am achitat fără niciun fapt", a declarat el presei, referindu-se la refuzul senatorilor republicani de a chema noi martori în proces. "Istoria va aminti de o victorie a la Pirus pentru republicanii din Senat, pentru Partidul Republican şi pentru preşedintele Trump", a spus Chuck Schumer. AGERPRES/( AS - autor:Violeta Gheorghe, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”