Teodorovici, ATAC la TelDrum de pe scările DNA: Asemenea societăți n-ar trebui să participe la licitații cu bani publici

Teodorovici, ATAC la TelDrum de pe scările DNA: Asemenea societăți n-ar trebui să participe la licitații cu bani publici

Teodorovici, ATAC la TelDrum de pe scările DNA: Asemenea societăți n-ar trebui să participe la licitații cu bani publici.

„Pot sa ma intreb și eu, ca toata lumea, cum de o astfel de companie are acest succes la finantari. Probabil ca ofertele sunt foarte bine facute, ca nu se mai prezinta nimeni la licitatii, dar cred ca acea initiativa despre care am tot vorbit – sa nu mai existe acces la finantari ale companiilor care nu sunt transparente ar fi binevenită.", a declarat Teodorovici pe scările DNA.

Întrebat şi dacă Liviu Dragnea i-a cerut ceva vreodată legat de Teldrum, Teororovici a spus că în perioada în care el a fost ministru această firmă nu a beneficiat de fonduri europene, el ironizându-l apoi pe liderul PSD: "Cum poate să-i ceară ceva un ditamai preşedinte de partid unuia ca mine? (...) Dacă mi-ar fi cerut ceva şi dacă era în termenii legali, cu mare drag".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

2 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

3 SURSE Nicuşor Dan l-a dat afară din sala de şedinţe pe gândacul plantat de Firea, directorul economic al ALPAB…

4 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…

5 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani