Teodorovici, salvat de pericolul muncii: nu va lucra la privat, a fost numit Director de Audit la Curtea de Conturi

Teodorovici, salvat de pericolul muncii: nu va lucra la privat, a fost numit Director de Audit la Curtea de Conturi

Eugen Orlando Teodorovici a mărturisit, pe Facebook, unde lucrează după ce nu a mai fost ales senator: este auditor la Curții de Conturi, scrie Newsweek.

„Funcția de auditor pe care o ocup în prezent, am câștigat-o prin concurs public încă din anul 2010 și conform legii, atât timp cât am deținut poziții de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, așa cum este rezervat și postul de profesor, președintelui Iohannis ... și altora. Ceva normal, firesc și legal”, a scris Teodorovici.

El a cerut presei „să corecteze informațiile false cuprinse în articolul "Orlando Teodorovici, salvat. A fost numit recent Director de Audit la Curtea de Conturi", respectiv, în articolul “PSD i-a găsit loc de muncă la stat lui Teodorovici. A fost băgat director la Curtea de Conturi, lângă Bădălău”, precum și să prezinte scuze în mod public”.

Teodorovici nu a menționat publicația la care se referă, dar un articol cu acest titlu a apărut duminică dimineața în Evenimentul Zilei. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

3 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

4 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

5 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism