Teodorovici: Sunt Al Capone aşa cum domnul Cîţu e şeful FBI

Teodorovici: Sunt Al Capone aşa cum domnul Cîţu e şeful FBI

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, şi-a exprimat joi "profunda dezamăgire şi mâhnire" vizavi de faptul că ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, "nu ştie să citească un buget".

În opinia sa, Florin Cîţu a susţinut "o tentativă de conferinţă de presă, în loc să prezinte o situaţie la zece zile de la preluarea mandatului".

"M-aş fi aşteptat ca ceea ce discutăm astăzi să fie strâns legat de o situaţie pe care ministrul de Finanţe, domnul Vasile Cîţu, să o prezinte după primele zece zile de mandat. Din păcate, a fost o tentativă de conferinţă de presă. În primul rând, dacă ar fi să ne luăm după alegaţiile domnului Vasile Cîţu ar trebui să mă prezint în faţa dumneavoastră ca Eugen Teodorovici, alias Al Capone. Dar sunt Al Capone cum domnul Vasile Cîţu este şeful FBI. Dincolo de glumă, o discuţie serioasă pe situaţia economică a României ar trebui să aibă în vedere datele pe care Ministerul de Finanţe trebuie să le prezinte astăzi în mod public. Îmi exprim profunda dezamăgire şi mâhnire chiar vizavi de faptul că domnul Vasile Cîţu nu ştie să citească un buget şi mai ales felul în care dânsul a înţeles astăzi să se prezinte ca ministru de Finanţe", a declarat Teodorovici, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Potrivit acestuia, pe site-ul Ministerului de Finanţe poate fi găsită situaţia privind istoricul referitor la venituri şi cheltuieli. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”