Teoria conspirației. Niște observații subtile despre Dosarul Caracal

Teoria conspirației. Niște observații subtile despre Dosarul Caracal

MJigodie : Niste observatii.

Initial, Dinca, criminalul din Caracal, a avut atitudinea oricarui infractor prins, nu a recunoscut nimic. "Nu stiu, nu o cunosc" pe Alexandra.

Apoi, avocatul lui numit din oficiu (si schimbat intre timp), a declarat ca Dinca a vrut sa vorbeasca doar singur cu un anume politist. Unu, sefut pe la IPJ Olt. Acestia au stat peste o ora de vorba, doar ei doi in camera, fara vreun alt martor. Aaaaa, cum???

Imediat dupa discutie Dinca si-a recunoscut vina. Subit. A inceput sa coopereze. Dar mai e ceva.

La ancheta initiala nu s-au gasit probe, nu altele decat niste fragmente de oase arse si niste dinti pe fundul unui butoi. Acolo unde erau si unele bijuterii de argint, afumate dar netopite ale fetii. Orice prost stie ca argintu`l topesti cu bricheta.

Ulterior Dinca a fost plimbat vreo 3 zile pe la Bucuresti iar curtea lui lasata nesupravegheata. Curte in care anchetatorii nu puteau intra sa faca cercetari ca sa nu fie "suspiciuni ca s-au plantat probe", dupa cum chiar seful DIICOT zicea in conferinta de presa.

Dupa astea trei zile este adusa o alta echipa de criminalisti din Capitala, echipa care gaseste tot ce nu speram. Sange, oase, fragmente de haine, reuseste sa-l faca pe Dinca sa le detalieze cele doua crime, ba chiar in suspecteaza de altele 20. Gasesc ei pana la urma si telefonul ei si cartela SIM intr-un parc, chiar pe unde el le spusese. Altfel, daca pierzi un bold in parcul ala dispare imediat.

Intre toate astea e un detaliu pe care toata lumea il omite. De cand a fost adus de la IML Bucuresti si a inceput sa fie atat de cooperant cu anchetatorii, dezvaluindu-le fel si fel de detalii si probe, Gheorghe Dinca sta in arest la IPJ Olt.

Adica fix la aia care sunt suspectati de complicitate. Aia de i-au dat 19 ore ragaz sa scape de fata. Aia de alergau hai-hui pe la adrese aiurea si care minteau poporul, cu tupeu. Aia de au vorbit cu el inainte de marturie si i-au dictat ce sa spuna.

Sunt aia care au cel mai mare interes, la fel de mare ca al DIICOT Olt, sa se musamalizeze tot.

Zic si eu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...