Teoria conspirației. Posibilul scenariu al păpușarilor din spatele PSD

Teoria conspirației. Posibilul scenariu al păpușarilor din spatele PSD

Jigodie.ro : Bună dimineața, băiatu cu conspirațiile sunt.

Azi vă propun un scenariu care mă roade recent.

Plecăm de la o dramă, a Alexandrei din Caracal, trecem printr-un jeg uman, unchi-su și ajungem la PCR. Acum îi zice PSD dar e același drac.

Ghici ce partid și-a luat mega muie la europarlamentare, acum stă să crape și nu are candidat la prezidențiale?

Ați ghicit, PSD chiar n-are cum să o ardă cu Viorica Vasilica la Cotroceni. Nici măcar pe trotuarul din față.

PSD știe că nu va lua niciodată președenția României. Niciodată. Nu fără să facă ce au făcut la alegerile din 1946. Google it.

Dar știe un lucru, după ce a ajuns din fruntașul clasei politice pe locul 2-3 în doar doi ani de luptă cu state paralele și binoame, un scor de căcat la prezidențiale ar confirma tuturor ce știm cu toții, că PSD a murit. S-a dus, e gata, îi pute hoitul și el tot mai dă din gheare.

De aia PSD nu riscă. Un eșec mare la prezidențiale le va confirma celor câteva de milioane de cretini care-i votează că e cazul să-și caute alt partid. Urgent! Adică până în locale și parlamentare, singurele alegeri care-l interesează cu adevărat pe, PSD. Că președintele n-are ce plua mea fura, primarii și parlamentarii, da.

Aici vine scenariul meu. Și al lor. Plasa de siguranță pentru mortăciunea PSD.

PSD nu se duce la Cotroceni cu Viorica Vasilica Dăncilă, acest rateu politic, ci joacă o carte sigură, Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

Prezentat deja lumii de scârboșeniile media ale lui Dan Voiculescu drept „luptător împotriva corupției, curat, oengist, tânăr, educat, fără dosar penal, trecut prin grele încercări, dușmanul neînfricat al statului paralel” – electoratului pesedist, va fi votat fără probleme pentru Cotroceni.

Cumpănașu este un om deținut, creat practic de PSD. Și abonat adânc la banii statului. Dăruiți de PSD cu generozitate.

Pentru PSD, Cumpănașu este o carte sigură. Fie câștigă (ceea ce nu se va întâmpla) și atunci PSD câștigă masiv, câștigă ceea ce ne-a visat vreodată, fie pierde și atunci PSD o va coti că nu e din partid, că ei doar au ascultat voința poporului (iar) dar că n-a ieșit și că oricum eșecul nu e al lor. Deci rezultatele proaste vor fi ale lui Cumpănașu, pe persoană fizică, nu ale marelui și puternic partid iubitor de popor, PSD.

Dacă mașinăria propagandei va lucra rapid, și o face deja, e de ajuns să citiți Luju.ro retragerea Dăncilei din cursă va fi doar o chestiune de timp. Unicul sondor de opinie încredere, Pieleanu, care n-a avut niciodată un sondaj măcar apropiat de adevăr, deja fabrică sondaje miraculoase.

Pe partea aialaltă, Cumpănașu calcă pe moartea nepoatei sale și urlă turbat pe la televiziuni agenda și mesajele PSD și ale Latrinelor.

Singurii care pierd din toată treaba asta rămân Alexandra, familia ei și poporul român.

PSD, fostul PCR, are puterea de a se reinventa mereu.

Să nu te întrebi cum a picat tragedia asta la țanc să salveze un partid muribund, iar e prostesc.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...