Teoria conspirației?/VIDEO Specialist la CNBC: Tulpina de CoVid-19 din Iran este diferită față de cea care a lovit China

Specialist la CNBC: Tulpina de CoVid-19 din Iran este diferită față de cea care a lovit China.

Un comentator CNBC a explicat că tulpina care circulă în prezent în Iran este diferită de cea care a provenit din Wuhan.

În Iran sunt declarate oficial 15 decese și 96 de persoane infectate.

Ministrul adjunct al Sănătăţii din Iran a fost infectat cu noul coronavirus, a anunţat marţi un consilier ministerial, citat de AFP.

„Testele efectuate asupra dl. Harirchi, ministru adjunct al Sănătăţii care se afla pe linia frontului împotriva coronavirusului, s-au dovedit pozitive”, a scris pe Twitter Alireza Vahabzadeh, consilier de presă în Ministerul Sănătăţii.

AFP mai notează că în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc luni alături de purtătorul de cuvânt al guvernului Ali Rabii, Iraj Harirchi a tuşit de mai multe ori şi părea să transpire.

Culmea ironiei este că, în respectiva conferinţă, Harirchi dezminţise informaţia potrivit căreia 50 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza epidemiei virale la Qom, oraşul sfânt din centrul ţării de unde virusul pare să se fi propagat în Iran. Harirchi promisese că va demisiona dacă această cifră se confirmă.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

5 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…