Terapia de după divorțul de Jolie îl face pe Brad Pitt să-i ceară scuze lui Jennifer Aniston

Terapia de după divorțul de Jolie îl face pe Brad Pitt să-i ceară scuze lui Jennifer Aniston

Bulversat de divorțul său de Angelina Jolie, Brad Pitt a început o terapie care l-a făcut să-i ceară scuze fostei soții... Jennifer Aniston, relatează marți Madame Le Figaro.

După separarea sa de Angelina Jolie în septembrie anul trecut, Brad Pitt s-a metamorfozat. Pe lângă faptul că a slăbit foarte mult, actorul de 53 de ani a început să ia lecții de olărit și s-a lăsat de băut, cum mărturisea în luna mai în cadrul unui interviu.

Ulterior a început însă și o terapie, care l-a făcut să-și ceară scuze față de fosta sa soție, dar nu Angelina Jolie, ci precedenta — Jennifer Aniston. "Brad și-a cerut scuze pentru că i-a rupt inima", a declarat o sursă anonimă pentru revista "Life&Style".

În 2005, pe când Brad Pitt și Jennifer Aniston erau căsătoriți de cinci ani și formau unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare ale momentului, actorul din "Fight Club" a cedat farmecelor Angelinei Jolie și a părăsit-o pe actrița din "Friends". Un divorț foarte mediatizat și foarte complicat pentru Jennifer Aniston.

Doisprezece ani mai târziu, Brad Pitt ar înțelege mai bine ce a putut simți actrița la momentul rupturii. "În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut", a adăugat sursa citată.

Chiar dacă Jennifer Aniston și-a revenit cu greu după divorțul de Brad Pitt, în prezent ea este fericită în dragoste și se pregătește să sărbătorească doi ani de căsnicie cu actorul Justin Theroux, scrie Madame Le Figaro.

În acest condiții, i-ar fi venit mai ușor să-și ierte fostul soț. "Ea a fost foarte atinsă de scuzele lui", a declarat o a doua sursă, tot anonimă. "I-a spus că îl iartă și l-a îndemnat să se concentreze asupra viitorului", a adăugat aceasta.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…