Teribilism fatal: un rapper de 17 ani și-a îndreptat pistolul în cap și a apăsat trăgaciul, în timp ce făcea un videoclip pe internet

Teribilism fatal: un rapper de 17 ani și-a îndreptat pistolul în cap și a apăsat trăgaciul, în timp ce făcea un videoclip pe internet

Un rapper adolescent, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis pe un videoclip de pe rețelele de socializare. Într-un gest de teribilism și inconștiență, acesta a ridicat siguranța armei și a tras accidental un foc, care i-a fost fatal.

Un rapper s-a împușcat din greșeală FOTO:. Arhivă Adevărul

Potrivit publicației The Post , polițiștii au spus că cred că rapperul a murit în urma unei „răni accidentale prin împușcătură auto-provocată” la cap.

Poliția din Virginia (SUA) nu a confirmat numele adolescentului decedat, însă o rusă apropiată i-a dezvăluit numele: Raleigh (Rylo) Huncho.

„Bună ziua, mătușa mea și-a pierdut recent fiul de 17 ani din cauza unei răni împușcate auto-provocate la cap. Era singurul ei fiu! Era unicul părinte, dar avea grijă de fiul ei cât a putut mai bine”, a anunțat o rudă în mediul online, după producerea ncidentului șocant.

De altfel, imaginile distribuite pe rețelele sociale după moartea lui Huncho îl arată pe acesta dansând și cântând în fața unei camere video, în timp ce ținea un pistol, pentru un videoclip de pe Instagram Stories.

Acesta a ridicat siguranța armei și a tras accidental un foc, care i-a fost fatal.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Un caz „special”...

3 Cel mai negru scenariu pentru România...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 VIDEO Acest monstru este dovada vie a faptului că lumea n-a fost și nici nu va fi bună vreodată...