Termoenergetica: Furnizarea apei calde, sistată la 43 de blocuri din zona Vergului şi Spitalul Malaxa, pentru reparaţii

Termoenergetica: Furnizarea apei calde, sistată la 43 de blocuri din zona Vergului şi Spitalul Malaxa, pentru reparaţii

Furnizarea apei calde va fi sistată până vineri, 3 iunie, pentru trei puncte termice care alimentează aproximativ 43 de blocuri şi Spitalul Clinic 'Nicolae Malaxa', informează Compania Municipală Termoenergetica.

Conform unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, se desfăşoară lucrări de reparaţii şi revizie a unei conducte primare cu diametrul de 400 mm în zona Vergului, având o vechime de aproape 60 de ani.

"Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Şoselele Morarilor, Vergului şi strada Bodeşti. (...) Încă din cursul dimineţii au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă", precizează sursa citată.

Compania menţionează că dispeceratele sale şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, "astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede" decât termenul estimat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet