Testamentul Ivanei Trump a fost făcut public. Ce surpriză i-a făcut fiicei sale, Ivanka

Testamentul Ivanei Trump a fost făcut public. Ce surpriză i-a făcut fiicei sale, Ivanka

Prima soție a fostului președinte american, Donald Trump, a murit anul trecut, în 2022, la 73 de ani, după ce a căzut pe scările de la reședința ei din New York. Testamentul ei, care a fost făcut public, indică o surpriză pentru fiica ei, Ivanka Trump.

Ivana Trump a murit anul trecut FOTO Profimedia

Potrivit testamentului lăsat de fosta soție a magnatului american, apartamentul ei din Miami Beach, care include un dormitor şi o sală de baie, nu îi va reveni fiicei sale, Ivanka. Ivana Trump, decedată pe 14 iulie 2022 după ce a căzut pe scările din reşedinţa ei din New York, i-a lăsat moştenire apartamentul din Miami Beach unei persoane care nu face parte din familia sa, scrie Agerpres. Potrivit unor documente oficiale obţinute de publicaţia Business Insider, apartamentul ei din Miami Beach, situat în zona rezidenţială Murano at Portofino şi având o valoare estimată la 1 milion de dolari, îi va reveni Susannei Curry, fosta bonă a celor trei copiii ai săi - Donald Jr., Ivanka şi Eric.

Era confidenta și asistenta ei personală

În ultimii ani, Susanna Curry, care a primit prin testament şi animalul de companie al Ivanei Trump - Tiger, un câine din rasa Terrier de Yorkshire -, devenise confidenta şi asistenta ei personală. Susanna Curry locuieşte în prezent în cartierul Queens din New York. Apartamentul din Miami Beach, ce are o suprafaţă de circa 92 de metri pătraţi şi care a fost vândut pentru ultima oară cu 635.000 de dolari în 2009, valorează în prezent peste 1 milion de dolari şi se află într-o clădire rezidenţială ce prezintă numeroase avantaje. Pe lângă priveliştea spectaculoasă şi poziţionarea lângă ocean, acea clădire cu 37 de etaje include şi o piscină cu apă de mare, grădini, o sală de sport şi oferă serviciile unui valet. Dacă Susanna Curry va decide să se mute la Miami, ea ar putea să devină o vecină a Ivankăi Trump.

Restul averii, împărțită în familie

Fiica lui Donald Trump, care a deţinut pentru o perioadă funcţia de consilier la Casa Albă, locuieşte la o distanţă de aproximativ 6,4 kilometri la nord în raport cu apartamentul mamei sale, într-o luxoasă reşedinţă închiriată, ce are o suprafaţă de 650 de metri pătraţi şi şase dormitoare. Acea reşedinţă a fost vândută recent cu 17 milioane de dolari, a raportat cotidianul Miami Herald. Restul averii deţinute de Ivana Trump, evaluată la 34 de milioane de dolari şi care includea bijuterii, haine de blană şi două locuinţe în St. Tropez, a fost împărţit între membrii familiei sale şi câţiva prieteni apropiaţi. Deşi primul ei soţ, Donald Trump, nu a primit nimic din averea sa, Ivana Trump a fost înmormântată într-un mic cimitir aflat lângă un club deţinut de fostul preşedinte american, Trump National Golf Club, situat în Bedminster, o localitate din statul New Jersey.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”