The Weeknd revine la numele său primit la naștere. De ce a luat artistul această decizie

The Weeknd revine la numele său primit la naștere. De ce a luat artistul această decizie

Celebrul star pop canadian The Weeknd a revenit la numele său primit la naștere, Abel Tesfaye. El și-a întrebat fanii pe rețelele de socializare dacă ar trebui să facă această schimbare.

FOTO AFP

"ABEL cunoscut oficial ca The Weeknd?", şi-a întrebat fanii într-un tweet care a primit peste o sută de mii de aprecieri.

Se pare că schimbarea din The Weeknd în numele său real (Abel Tesfaye) vine după ce artistul a dezvăluit că a vrut "să-l ucidă pe The Weeknd", relatează news.ro .

"Trec printr-un drum cathartic în acest moment. Ajung într-un loc şi într-un moment în care mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd", a spus artistul.

Artistul a dezvăluit că următorul său album va fi, cel mai probabil, ultimul în care va apărea cu numele The Weeknd.

Cum a luat naștere numele The Weeknd

Abel Tesfaye a spus că numele său a apărut după ce a luat decizia de a renunța la școală și a plecat într-un weekend fără să mai revină acasă.

The Weeknd a devenit celebru după ce a încărcat pe Youtube melodii în anul 2010 când prezenta o parte întunecată şi explicită de R&B care aprofunda consumul de droguri, sexul ocazional şi alienarea.

De-a lungul carierei, artistul în vârstă de 33 de ani a obținut 4 premii Grammy, a avut peste 45 de single-uri și albume de platină și a reușit să doboare numeroase recorduri la nivel global.

În 2023, a fost numit cel mai popular artist din lume de către Cartea Recordurilor. The Weeknd are peste 111 milioane de ascultători lunar pe Spotify și a fost primul artist care a adunat peste 100 de milioane de ascultători pe această aplicație de streaming audio.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...