Theodor Paleologu susține că mocnește o revoltă împotriva PF Daniel, pentru că a purtat mască

Theodor Paleologu susține că mocnește o revoltă împotriva PF Daniel, pentru că a purtat mască

Intelectualul a scris pe Facebook că are informații din care reiese că persoane din zona „pseudo-ortodoxă” și-ar exprimat nemulțumirea că Patriahul Daniel a apărut în public purtând o mască de protecție.

 „În mediile pseudo-ortodoxe și conspiraționiste mocnește revoltă față de ierarhia bisericească pe motiv că poartă mască. Este considerată un semn al apostaziei și al supunerii față de ceea ce mintea lor încețoșată percepe ca totalitarism. Repet vechiul îndemn duhovnicesc: "să fim creștini, nu cretini", a scris Theodor Paleologu.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a apărut, pe 20 iulie, cu mască de protecție pe față, la o întâlnire cu reprezentanții Asociației Studenților Creștini-Ortodocși, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființare.

Ulterior, Theodor Paleologu a venit cu o nouă postare în care afirmă că unii conspiraționiști susțin că actuala pandemie ar fi consecința faptului că fosta mare catedrală a creștinătății a fost transformată în moschee de către președintele turc Erdogan.

„Noaptea minții: transformarea basilicii Hagia Sofia în moschee ar fi pedeapsă de la Dumnzeu pentru că ierahia poartă mască și patriarhul Bartolomeu este «globalist». Din puțurile fetide ale pseudo-ortodoxiei de grotă ţişnesc mereu gheizere spectaculoase de prostie clocotindă”, a menționat intelectualul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

2 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

3 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

4 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID

5 Palatul lui Putin, acum 10 ani / GALERIE FOTO