Ți-ai dracu de comuniști! Alimentara de stat deschisă de Daea la Sibiu nu și-a plătit furnizorii. Magazinul are rafturile goale, ca pe vremea lui Ceaușescu

Ți-ai dracu de comuniști! Alimentara de stat deschisă de Daea la Sibiu nu și-a plătit furnizorii. Magazinul are rafturile goale, ca pe vremea lui Ceaușescu

Magazinul „Brânzărie” din Sibiu, deținut de Casa de comenzi ”Unirea” – o inițiativă a PSD și a lui Petre Daea de a reînvia comerțul de stat, e gol în acest moment, transmite publicația Turnul Sfatului, care publică și imagini care amintesc de rafturile goale ale magazinelor din perioada comunistă.

Magazinul nu mai este aprovizionat pentru că producătorii de lactate și brânzeturi cu care are contracte nu au fost plătiți și au renunțat să mai lucreze cu firma de stat, potrivit Turnul Sfatului.

Petre Daea inaugurase magazinul pe 7 octombrie, în calitate de ministru al Agriculturii. Daea susținea atunci că în Brânzăria de la Sibiu, producătorii îşi pot comercializa marfa, fără să achite vreo taxă, iar chiria spaţiului este suportată de Casa Română de Comerţ Unirea.

S-a dovedit însă că firma deținută de statul român nu a putut plăti marfa luată de la producători.

Pe 7 noiembrie, noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea S.A. Oros a spus că vor fi verificate toate plăţile, inclusiv cele pentru evenimentul din 9 octombrie de la Romexpo, unde au fost aduşi mii de fermieri și la care a participat Viorica Dăncilă.

Citește tot articolul pe Turnul Sfatului

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

3 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

4 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

5 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…