Ți-ai dracu de comuniști! Alimentara de stat deschisă de Daea la Sibiu nu și-a plătit furnizorii. Magazinul are rafturile goale, ca pe vremea lui Ceaușescu

Ți-ai dracu de comuniști! Alimentara de stat deschisă de Daea la Sibiu nu și-a plătit furnizorii. Magazinul are rafturile goale, ca pe vremea lui Ceaușescu

Magazinul „Brânzărie” din Sibiu, deținut de Casa de comenzi ”Unirea” – o inițiativă a PSD și a lui Petre Daea de a reînvia comerțul de stat, e gol în acest moment, transmite publicația Turnul Sfatului, care publică și imagini care amintesc de rafturile goale ale magazinelor din perioada comunistă.

Magazinul nu mai este aprovizionat pentru că producătorii de lactate și brânzeturi cu care are contracte nu au fost plătiți și au renunțat să mai lucreze cu firma de stat, potrivit Turnul Sfatului.

Petre Daea inaugurase magazinul pe 7 octombrie, în calitate de ministru al Agriculturii. Daea susținea atunci că în Brânzăria de la Sibiu, producătorii îşi pot comercializa marfa, fără să achite vreo taxă, iar chiria spaţiului este suportată de Casa Română de Comerţ Unirea.

S-a dovedit însă că firma deținută de statul român nu a putut plăti marfa luată de la producători.

Pe 7 noiembrie, noul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea S.A. Oros a spus că vor fi verificate toate plăţile, inclusiv cele pentru evenimentul din 9 octombrie de la Romexpo, unde au fost aduşi mii de fermieri și la care a participat Viorica Dăncilă.

Citește tot articolul pe Turnul Sfatului

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului