„Ți-ai micșorat capul!”/Botezatu, reacție dură după ce a fost acuzat că își editează fotografiile

„Ți-ai micșorat capul!”/Botezatu, reacție dură după ce a fost acuzat că își editează fotografiile

Cătălin Botezatu nu a mai suportat criticile internauților și a răbufnit, după ce mai multe persoane i-au spus că și-a micșorat capul în Photoshop, în ultima fotografie postată.

​Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România, acesta făcându-se remarcat încă din anul 1984, atunci când lucra ca model pentru casa de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. Anii au trecut, iar Cătălin a renunțat la cariera de manechin și a devenit creator de modă, fiind adesea invitat la diverse show-uri TV.

Astăzi, deși nu mai apare atât de des pe micile ecrane, Cătălin Botezatu se bucură de aprecierea oamenilor pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori. Totuși, nu toți cei care i-au dat follow îl și iubesc, unii dorindu-și doar să îl critice, în secțiunea de comentarii.

Recent, creatorul de modă a publicat pe Instagram o fotografie în care apare în avion, purtând o cămașă verde și pantaloni albi. Fanii au rămas șocați când au observat că există o oarecare distorsiune între capul și corpul lui Cătălin.

„Urmăritoare: Vezi că ți-ai micșorat prea mult capul….

Cătălin Botezatu: Aoleuuuu! E o poză normală, imortalizată normal! Ce atatea discuții! Când e cu ochelari, de ce am ochelari? Stau cu capul(ambele) cum vreau!

Urmăritoare: Nu mă înțelege greșit, te apreciez ca om, nu vreau să par rea, dar chiar așa se vede în poză. Nu pot să fiu mincinoasă și să nu îmi spun părerea.

Cătălin Botezatu: Țin mâna dreaptă pe brațul unui fotoliu! În cazul acesta, umărul stâng ”cade” puțin, dând senzația unei poze torsionate.

Asta e și ideea, chiar și în cazul shootingurilor foto cu imagini de compoziție. Dreapta face front comun cu umărul și capul! Partea dreaptă pare mai mare! Este un gen de fotografie! Crede-mă, am studiat și arta fotografică!(...) O seară frumoasă!”, au discutat Cătălin Botezatu și o urmăritoare, în secțiunea de comentarii de la postarea sa.

Altă urmăritoare l-a acuzat pe Botezatu că și-a pus capul pe alt corp, tot în PhotoShop:

„Urmăritoare: Capul este pus pe un alt corp.

Cătălin Botezatu: Câți proști!!!! Pus pe alt corp?”, a fost schimbul de replici dintre Cătălin Botezatu și urmăritoarea sa.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat