Ți se întoare stomacul pe dos cand citești asta!

Ți se întoare stomacul pe dos cand citești asta!

Dupa ce vineri, 10 august, fortele de ordine au reprimat violent un protest care adunase peste 100.000 de oameni in Piata Victoriei din Bucuresti, iata ca jandarmii s-au intors la fata locului, trei saptamani mai tarziu, pentru a sustine un concert la care nu s-a mai adunat nimeni.

"Ce vedeti aici este concertul sustinut de Fanfara Jandarmeriei cu ocazia Zilei Limbii Romane. Fotografiile sunt facute cand concertul era in plina desfasurare. Va dati seama ca am platit cu totii un eveniment pe care Kafka nici macar nu ar fi putut sa si-l imagineze. Intr-o vineri, la ora 13:00 in bataia soarelui, intr-o piata goala, fara niciun spectator. Cu Fanfara Jandarmeriei, adica fix acea institutie ai carei sefi au comandat gazarea protestatarilor. Tot in Piata Victoriei", arata USR Bucuresti, pe pagina de Facebook , unde au fost postate imagini de la eveniment.

 

A fost vorba despre un concert oferit de naistul Nicolae Voiculet cu prilejul Zilei Nationale a Limbii Romane, alaturi de Fanfara Jandarmeriei, care a avut loc vineri, de la ora 13:00, in Piata Victoriei.

In urma cu trei saptamani, jandarmii interveneau aici in forta, iar dupa interventia lor violenta au fost depuse peste 700 de plangeri. Cei care au condus operatiunea au fost ulterior avansati.

Sursa: ziare.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”