Ți se întoare stomacul pe dos cand citești asta!

Dupa ce vineri, 10 august, fortele de ordine au reprimat violent un protest care adunase peste 100.000 de oameni in Piata Victoriei din Bucuresti, iata ca jandarmii s-au intors la fata locului, trei saptamani mai tarziu, pentru a sustine un concert la care nu s-a mai adunat nimeni.

"Ce vedeti aici este concertul sustinut de Fanfara Jandarmeriei cu ocazia Zilei Limbii Romane. Fotografiile sunt facute cand concertul era in plina desfasurare. Va dati seama ca am platit cu totii un eveniment pe care Kafka nici macar nu ar fi putut sa si-l imagineze. Intr-o vineri, la ora 13:00 in bataia soarelui, intr-o piata goala, fara niciun spectator. Cu Fanfara Jandarmeriei, adica fix acea institutie ai carei sefi au comandat gazarea protestatarilor. Tot in Piata Victoriei", arata USR Bucuresti, pe pagina de Facebook, unde au fost postate imagini de la eveniment.

 

A fost vorba despre un concert oferit de naistul Nicolae Voiculet cu prilejul Zilei Nationale a Limbii Romane, alaturi de Fanfara Jandarmeriei, care a avut loc vineri, de la ora 13:00, in Piata Victoriei.

In urma cu trei saptamani, jandarmii interveneau aici in forta, iar dupa interventia lor violenta au fost depuse peste 700 de plangeri. Cei care au condus operatiunea au fost ulterior avansati.

Sursa: ziare.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

2 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

3 Leana, cu „scoica” fleașcă după anunțul PMP că strânge semnături pentru candidatura lui Băsescu la Primăria Ca…

4 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

5 Sentinţă istorică în dosarul retrocedării a 10.000 de hectare din Retezat către două austriece, după 11 ani de…