Tiger Woods s-a "distrat bine" jucând golf cu Donald Trump

Tiger Woods s-a "distrat bine" jucând golf cu Donald Trump

Fostul lider mondial al golfului profesionist Tiger Woods a declarat, miercuri, că s-a "distrat bine" când a jucat recent golf cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, dar a refuzat să facă referire la nivelul de joc al şefului statului, cunoscut ca un mare amator al acestui sport, relatează AFP.

"Ne-am distrat bine", a declarat Woods înainte de debutul competiţiei Genesis Open de la Los Angeles, probă din circuitul profesionist american de golf (PGA). Tiger Woods, câştigător a 14 titluri de Mare Şlem, nu dorit să intre în detaliile partidei cu Donald Trump, la care a mai participat şi legendarul Jack Nicklaus.

"Preşedintele Trump este foarte ocupat la Washington şi nu a mai jucat golf de mult. El nu are nici bronzul care se potriveşte cu golful", a răspuns scurt fostul rege al golfului, revenit în prim plan în 2018 după patru sezoane dezastruoase şi tot atâtea operaţii la spate.

Pentru a evita orice polemică pe marginea acestui subiect şi pentru a-şi păstra imaginea, Woods, care a fost cel mai bine plătit sportiv din lume, a reamintit că a jucat în ianuarie cu fostul preşedinte Barack Obama.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…