Tiger Woods s-a "distrat bine" jucând golf cu Donald Trump

Tiger Woods s-a "distrat bine" jucând golf cu Donald Trump

Fostul lider mondial al golfului profesionist Tiger Woods a declarat, miercuri, că s-a "distrat bine" când a jucat recent golf cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, dar a refuzat să facă referire la nivelul de joc al şefului statului, cunoscut ca un mare amator al acestui sport, relatează AFP.

"Ne-am distrat bine", a declarat Woods înainte de debutul competiţiei Genesis Open de la Los Angeles, probă din circuitul profesionist american de golf (PGA). Tiger Woods, câştigător a 14 titluri de Mare Şlem, nu dorit să intre în detaliile partidei cu Donald Trump, la care a mai participat şi legendarul Jack Nicklaus.

"Preşedintele Trump este foarte ocupat la Washington şi nu a mai jucat golf de mult. El nu are nici bronzul care se potriveşte cu golful", a răspuns scurt fostul rege al golfului, revenit în prim plan în 2018 după patru sezoane dezastruoase şi tot atâtea operaţii la spate.

Pentru a evita orice polemică pe marginea acestui subiect şi pentru a-şi păstra imaginea, Woods, care a fost cel mai bine plătit sportiv din lume, a reamintit că a jucat în ianuarie cu fostul preşedinte Barack Obama.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?