Tiger Woods s-a "distrat bine" jucând golf cu Donald Trump

Tiger Woods s-a "distrat bine" jucând golf cu Donald Trump

Fostul lider mondial al golfului profesionist Tiger Woods a declarat, miercuri, că s-a "distrat bine" când a jucat recent golf cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, dar a refuzat să facă referire la nivelul de joc al şefului statului, cunoscut ca un mare amator al acestui sport, relatează AFP.

"Ne-am distrat bine", a declarat Woods înainte de debutul competiţiei Genesis Open de la Los Angeles, probă din circuitul profesionist american de golf (PGA). Tiger Woods, câştigător a 14 titluri de Mare Şlem, nu dorit să intre în detaliile partidei cu Donald Trump, la care a mai participat şi legendarul Jack Nicklaus.

"Preşedintele Trump este foarte ocupat la Washington şi nu a mai jucat golf de mult. El nu are nici bronzul care se potriveşte cu golful", a răspuns scurt fostul rege al golfului, revenit în prim plan în 2018 după patru sezoane dezastruoase şi tot atâtea operaţii la spate.

Pentru a evita orice polemică pe marginea acestui subiect şi pentru a-şi păstra imaginea, Woods, care a fost cel mai bine plătit sportiv din lume, a reamintit că a jucat în ianuarie cu fostul preşedinte Barack Obama.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”