„Tiktokerul” Valentin Hojbotă, alias Nicky Percea, și iubita sa, arestați de FBI

„Tiktokerul” Valentin Hojbotă, alias Nicky Percea, și iubita sa, arestați de FBI

Un celebru tiktoker de la noi din țară a fost arestat în urmă cu doar câteva zile de FBI. Nici partenera de viață a bărbatului nu a scăpat basma curată, căci și ea a fost reținută, în America. Cei doi îndrăgostiți, extrem de cunoscuți pe rețelele de socializare, în România, sunt acuzați de furt și uz de identitate în scopuri frauduloase. Iată despre cine este vorba, dar și care ar fi prejudiciul, potrivit spynews.ro .

  • Cauțiunea este de 6 milioane de dolari
  • Tiktokerul și iubita lui, după gratii
  • Isterie în lumea Tiktokului

Este vorba despre Nicky Percea, așa cum îl cunoaște o țară întreagă, pe numele său real Valentin Hojbotă. În urmă cu câteva zile, atât el, cât și partenera lui de viață, în vârstă de 21 de ani, au fost reținuți în America.

La ora șase, dis-de-dimineață, pe data de trei martie, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost arestat, alături de partenera lui de viață, în vârstă de 21 de ani. Cei doi au fost reținuți în America, pentru furt și uz de identitate în scopuri frauduloase.

Pe de altă parte, pe TikTok, acolo unde a devenit și viral, în urmă cu mai multe luni, Nicky Percea ar fi avut mai multe discuții aprinse cu personaje influente, cum ar fi Victoraș Micula sau Mădălin Feraru.

Cauțiunea este de 6 milioane de dolari

De asemenea, în cazul lui Nicky Percea, este vorba despre o cauțiune în valoare de șase milioane de dolari. Inițial, s-a spus că, pentru a fi eliberat, bărbatul în vârstă de 36 de ani ar trebui să plătească 10% din sumă, adică 6 mii de dolari.

De altfel, Nicky Percea ar putea rămâne în spatele gratiilor între 15 si 25 de ani. Pe platforma unde Nicky Percea a devenit cunoscut acum curg zeci de filmulețe cu bărbatul, dar și cu prietenii săi, care încearcă să afle cât mai multe detalii despre el.

Bărbatul și iubita lui au fost arestați în Red Bluff, California, Statele Unite ale Americii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?