Timiş: Bărbatul care a tâlhărit o farmacistă a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Timiş: Bărbatul care a tâlhărit o farmacistă a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Bărbatul care a ameninţat o farmacistă din Timişoara, săptămâna trecută, pentru a-i da un medicament cu efecte halucinogene, care se eliberează doar pe bază de reţetă, a primit, luni seara, mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru tâlhărie, potrivit Poliţiei Timiş.

În imaginile surprinse pe camera de supraveghere din interiorul farmaciei se vede cum bărbatul de 31 de ani a intrat în farmacie, după ieşirea unei alte persoane şi a intrat direct după pult, cerând medicamentul. Întrucât nu l-a primit, a scotocit el însuşi, a răsturnat mai multe cutii cu medicamente de pe rafturi, a luat câteva cutii, apoi a căutat în sertarul casei de bani, de unde a sustras o sumă şi a plecat.

În noaptea de duminică spre luni, el li s-a predat poliţiştilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că bărbatul a apelat Serviciul de urgenţă 112 şi a fost identificat în zona imobilului unde locuieşte.

Bărbatul este din Timişoara şi nu are cazier. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...