Timiș: Cercetări pentru descoperirea autorului unui atac armat asupra nepotului sirianului Zaher Iskandarani (surse)

Timiș: Cercetări pentru descoperirea autorului unui atac armat asupra nepotului sirianului Zaher Iskandarani (surse)

Poliția Timiș face cercetări pentru identificarea autorului unui atac armat care a avut loc miercuri seara, în Timișoara, asupra unui nepot al omului de afaceri Zaher Iskandarani, un sirian de 40 de ani, Jamil Fatid, care a fost rănit la braț, în prezent acesta fiind în afara oricărui pericol.

''Se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, în dosarul penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul și pentru identificarea autorului'', au declarat joi, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, bărbatul de 40 de ani se afla în autoturism, în fața unei săli de sport de pe Calea Torontalului din Timișoara, iar la un moment dat, ''persoane necunoscute au executat focuri de armă în direcția bărbatului''. Două gloanțe au trecut prin portieră și unul prin geamul de la portieră, acesta atingându-l la nivelul brațului stâng.

''Acum, bărbatul este internat într-o unitate spitalicească, este în afara oricărui pericol, după ce a suferit o intervenție chirurgicală (la braț, n.r.). Mașina a fost indisponibilizată, este în curtea Poliției Timiș pentru cercetări, se fac expertize'', a adăugat sursa citată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 Zguduitor articol...

3 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

4 De citit...

5 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată