Timiş: Condamnatul care a evadat miercuri de la punctul de lucru din Buziaş a fost prins

Timiş: Condamnatul care a evadat miercuri de la punctul de lucru din Buziaş a fost prins

Condamnatul care a evadat, miercuri, de la un punct de lucru aflat în cadrul secţiei exterioare Buziaş a fost identificat şi capturat, joi, pe raza localităţii timişene Oloşag, de către o echipă mixtă constituită din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara şi ai Ministerului Afacerilor Interne, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană.

În legătură cu fapta săvârşită a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. De asemenea, pentru deţinut se va declanşa procedura disciplinară şi în funcţie de rezultatele acesteia se vor dispune măsurile legale.

Având în vedere că fapta săvârşită este asimilată evadării, aceasta se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Bărbatul de 30 de ani executa o condamnare de un an şi trei luni pentru conducerea vehiculului sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe. AGERPRES/AS - autor: Otilia Halunga, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…