Timiş: Copilul participant la olimpiada de matematică de la Hunedoara, care a căzut de la etajul patru, a decedat

Timiş: Copilul participant la olimpiada de matematică de la Hunedoara, care a căzut de la etajul patru, a decedat

Copilul care a căzut miercuri seara de la etajul patru, pe scara interioară a unui hotel din municipiul Hunedoara, unde venise pentru a participa la olimpiada de matematică, a decedat joi dimineaţa, la Spitalul Judeţean Timişoara, în ciuda eforturilor medicilor pentru a-l salva.

"Din păcate, copilul a decedat în această dimineaţă, la ora 6,00, ca urmare a traumatismelor", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Ovidiu Bedreag, de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara.

Băiatul fusese adus de la spitalul din Hunedoara la Secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara în stare de comă şi prezenta un traumatism cranian grav.

Copilul era din Galaţi şi venise la olimpiada naţională de matematică împreună cu tatăl său, cei doi fiind cazaţi la respectivul hotel. Se pare că minorul s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime , de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...