Timiș: Doi deținuți din Centrul Buziaș au evadat de la punctul de muncă

Timiș: Doi deținuți din Centrul Buziaș au evadat de la punctul de muncă

Doi deținuți din Centrul de detenție Buziaș au evadat miercuri după amiază de la punctul de lucru, informează un comunicat al Penitenciarului Timișoara, remis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, unul dintre cei doi a fost condamnat la 1 an și opt luni pentru furt, iar celălalt — 7 ani, pentru omor.

''Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deținuții Gavril Bogdan și Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secției exterioare Buziaș, unde prestau activități lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deținuților, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Timișoara, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Timiș, Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș și Poliția de Frontieră'' se precizează în comunicat.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Cei care-i pot identifica sau care dețin informații despre evadați sunt invitați să sune la numărul unic de urgență 112 sau să contacteze Penitenciarul Timișoara, la telefon 0256.20.00.30.

Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Șeica Mare, are înălțimea de 1,71 m, ochi căprui, păr șaten închis, constituție atletică și purta pantalon de trening gri cu verde.

Iulko Zotlan, de 36 de ani, din comuna arădeană Peregu Mare, are înălțimea de 1,72 m, ochi albaștri, păr șaten, constituție atletică și tatuaje pe brațe. Purta pantalon de culoare crem și tricou roșu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…