Timiş: Dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după acţiunile de protest

Timiş: Dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după acţiunile de protest

Poliţiştii timişeni au întocmit trei dosare penale pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în urma mai multor acţiuni de protest care au avut loc în ultima perioadă, faţă de măsurile preventive stabilite de autorităţi, pe raza judeţului.

Poliţiştii şi jandarmii timişeni au fost prezenţi în stradă, în vederea îndeplinirii atribuţiilor de serviciu, iar în contextul nerespectării normelor legale de protecţie sanitară s-a întocmit câte un dosar penal în Lugoj, Gătaia şi Sânnicolau Mare, a transmis IPJ Timiş, într-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

De asemenea, toţi participanţii la astfel de acţiuni au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi a celei privind organizarea şi desfăşurarea acţiunilor publice.

Municipiul Timişoara şi patru comune limitrofe au ieşit din carantină la miezul nopţii de miercuri spre joi, dar rămân sub incidenţa măsurilor restrictive luate la nivel naţional. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”