Timiş: Dozatoare cu dezinfectant - montate în toate mijloacele de transport în comun din Timişoara

Timiş: Dozatoare cu dezinfectant - montate în toate mijloacele de transport în comun din Timişoara

Societatea de Transport Public Timişoara a montat aproape 400 de dozatoare cu dezinfectant în toate mijloacele de transport în comun din municipiu, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus.

"Toate mijloacele de transport în comun ale STPT sunt dotate cu dozatoare cu lichid dezinfectant. Este vorba despre 390 de astfel de dozatoare care sunt montate în mijloacele de transport în comun", a anunţat sâmbătă, pe pagina de Facebook, Societatea de Transport Public Timişoara.

În autobuzele articulate sunt montate câte trei astfel de dozatoare, câte două în fiecare tramvai, remorcă de tramvai, în fiecare autobuz scurt, troleibuz şi în fiecare vaporetto, şi câte un dozator cu dezinfectant în fiecare minibuz şi în tramvaiul turistic.

"Precizăm că toate mijloacele de transport în comun intră în traseu doar după ce sunt dezinfectate cu cloramină. STPT scoate zilnic în traseu peste 150 de mijloace de transport în comun", arată STPT.

La Timişoara au fost diagnosticate până acum patru cazuri de coronavirus, primii doi pacienţi fiind externaţi vineri din Spitalul de boli infecţioase "Victor Babeş". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!