Timiş: Educatoarea care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, arestată preventivă pentru 30 de zile

Timiş: Educatoarea care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, arestată preventivă pentru 30 de zile

Educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani prin înecare a primit, joi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de judecătorii Tribunalului Timiş.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus la data de 15 martie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Neţ Oana - Răzvana sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie - omor comis asupra unui membru de familie - fiica (...) reţinându-se în sarcina acesteia faptul că în data de 13 martie a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de patru ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timişoara", potrivit unui comunicat de presă transmis de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop.

Potrivit acesteia, inculpata a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept ale producerii faptei, se menţionează în comunicat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

5 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral