Timiş: Încăierare în centrul Timişoarei între suporteri dinamovişi şi ai echipei Poli

Timiş: Încăierare în centrul Timişoarei între suporteri dinamovişi şi ai echipei Poli

Poliţiştii timişoreni fac investigaţii în cazul unei încăierări care a avut loc marţi, în Piaţa Unirii din Timişoara, între două grupuri de suporteri dinamovişti şi ai echipei locale Poli Timişoara.

"Pentru aplanarea încăierării au intervenit echipaje ale Jandarmeriei şi Poliţiei, după care la sediul Poliţiei au fost aduse 20 de persoane, pentru investigaţii în cauză, în urma cărora se vor lua măsurile legale, respectiv aplicarea de amenzi contravenţionale sau dosar penal pentru violenţe", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici.

Suporterii dinamovişti se aflau marţi în centrul Timişoarei, în condiţiile în care echipa lor are în cursul zilei, de la ora 16,30, un meci la Arad, cu echipa UTA, în Cupa României. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”