Timiş: Liceana de 16 ani internată cu coronavirus va fi externată duminică; este vindecată, a avut două teste negative

Timiş: Liceana de 16 ani internată cu coronavirus va fi externată duminică; este vindecată, a avut două teste negative

Tânăra de 16 ani de la Liceul Alimentar din Timişoara care a fost diagnosticată cu coronavirus şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" va fi externată duminică, fiind considerată vindecată, întrucât ultimele două teste succesive au fost negative.

"Pentru tânăra de 16 ani, rezultatul a două teste consecutive, efectuate la distanţă de 24 ore, este negativ. Tânăra este considerată vindecată şi urmează să fie externată în cursul zilei de astăzi", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş.

Tânăra este colegă de clasă cu băiatul de 16 ani externat vindecat sâmbătă şi care la rândul lui se contaminase de la unchiul său, venit din Italia. Din acelaşi liceu mai rămâne internată o fată de 15 ani. Şcoala va fi închisă până în 11 martie, pentru dezinfectarea tuturor spaţiilor.

DSP Timiş a mai anunţat că pentru toate probele recoltate în data de 7 martie de la contacţii apropiaţi identificaţi ai elevei de 15 ani şi ai pasagerului din Hunedoara, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase "Dr.Victor Babeş" Timişoara, rezultatul este negativ. Ancheta epidemiologică continuă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…