Timiș: Nicolae Robu a câștigat un nou mandat de primar - rezultate parțiale oficiale

Timiș: Nicolae Robu a câștigat un nou mandat de primar - rezultate parțiale oficiale

Potrivit datelor parțiale oficiale anunțate de Biroul Electoral Central în noaptea de duminică spre luni, primarul în exercițiu al Timișoarei, Nicolae Robu (PNL), a câștigat un nou mandat, cu 52,67%, urmat de Florică Bîrsășteanu (PSD) cu 22,65%.

'Era cam clar că o să câștig, dar îți dorești și un scor cât mai bun. Mai important decât scorul obținut de primar este scorul obținut de partidul primarului pentru Consiliul Local. Pe mine mă preocupă mult mai mult câți consilieri locali o să aibă PNL, pentru că am văzut în primul mandat ce înseamnă să nu ai majoritate în Consiliul Local. Încă sunt optimist, dar nu am date concrete ca să pot face afirmații asumate. (...). Recunosc că stau cu sufletul la gură, în așteptarea unor date credibile privind compoziția consiliului local', a declarat presei Nicolae Robu.

Pe locul trei s-ar afla, potrivit aceleiași surse, independentul Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei în administrația Ciuhandu, cu 7,38%.

Numărătoarea voturilor continuă la Timișoara.

AGERPRES / (AS — autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro