Timiş: Percheziţii la persoane bănuite de cămătărie

Timiş: Percheziţii la persoane bănuite de cămătărie

Trei persoane au fost conduse, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare pentru audieri, în urma a trei percheziţii efectuate în cursul dimineţii de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale la locuinţele unor persoane bănuite de cămătărie, din localitatea Cenad.

Percheziţiile au avut loc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

"Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de camătă. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că în cursul anilor 2017 - 2018 ar fi împrumutat cu dobândă mai multe persoane de pe raza localităţii Cenad", arată un comunicat al Poliţiei Timiş remis, vineri, AGERPRES.

Activităţile desfăşurate vizează doi bărbaţi, de 38 şi 42 de ani, şi o femeie de 48 de ani, persoane presupuse a fi implicate în comiterea infracţiunii.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit peste 4.500 de ţigarete, 5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare, precum şi alte înscrisuri care au fost ridicate în vederea confiscării.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză. AGERPRES / (AS - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...