Timiș: Peste 4.000 de persoane la protestul față de Guvern

Timiș: Peste 4.000 de persoane la protestul față de Guvern

Peste 4.000 de protestatari au revenit duminică seara, după ora 20,00, în Piața Victoriei din Timișoara, ei cerând demisia președinților celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu,, dar și a Avocatului Poporului Victor Ciorbea.

Organizatorii protestului cer mulțimii să fie vigilentă, întrucât ''săptămâna aceasta este posibil ca Parlamentul să nu voteze Ordonanța 14, care abrogă OUG 13 și astfel, hoția este legiferată de către PSD+ALDE''.

Oamenii adunați în fața Operei spun că rezistă și vor să vină în fiecare seară în piață, pentru a atenționa guvernanții și majoritatea parlamentară că ei nu se mulțumesc doar cu măsuri superficiale, și că merg ''până la capăt'' pentru ''restabilirea statului de drept''.

Protestatarii scandează lozinci antiguvernamentale și împotriva președinților Camerelor Parlamentului, dar și ''Până la capăt'', ''Uniți salvăm toată România'', se sună din vuvuzele, se flutură drapelul național și pancarte cu lozinci vechi și noi, create în cele 13 seri ale protestelor. Oamenii au intonat și imnul național și pe cel al UE.

La protest sunt prezenți și părinți cu copii, dar și pensionari, iar grupuri de persoane continuă să sosească în Piața Victoriei.

AGERPRES / (AS — autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frățilă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…