Timiş: Student tunisian la Medicină, reţinut după ce şi-a lovit un compatriot cu un cuţit în spate

Timiş: Student tunisian la Medicină, reţinut după ce şi-a lovit un compatriot cu un cuţit în spate

Un tunisian de 27 de ani, student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Victor Babeş" din Timişoara, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce şi-a lovit un compatriot cu un cuţit în spate, într-o sală de curs a Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, a explicat pentru AGERPRES că un student tunisian la UMF Timişoara la şi-a adus prietenul venit în vizită, din Tunisia, în sala de cursuri a Institutului de Boli Cardiovasculare. "Acolo, i-a relatat amicului că un alt coleg, tot tunisian, îi inspiră teamă. Cei doi au vrut să discute cu bărbatul de care se temea, pentru a aplana eventuale conflicte ulterioare. Agresorul l-a lovit cu un cuţit în spate pe vizitator. La audieri, agresorul şi-a recunoscut vina şi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru loviri şi alte violenţe", a afirmat Alexandra Petrovici.

Victima a primit îngrijirile medicale, iar viaţa nu îi este în pericol, a mai precizat Petrovici. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...