Timiş: Tânăr decapitat de elicea parapantei cu motor cu care zbura

Timiş: Tânăr decapitat de elicea parapantei cu motor cu care zbura

Un tânăr de 35 de ani din Timişoara a fost decapitat de elicea unei parapante cu motor, duminică după-amiaza, pe aerodromul din localitatea timişeană Gelu.

Din primele informaţii ale Poliţiei Timiş, tânărului i s-a părut că ceva nu funcţionează cum ar trebui la motor şi a oprit zborul în câmp. După repornirea motorului, într-o clipă de neatenţie, când era cu spatele la aparat, s-a apropiat prea mult de elicea care l-a lovit puternic în cap.

Echipajul medical al ambulanţei sosite la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi s-a încercat resuscitarea lui.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cazul fiind preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...