Timiș: Un tânăr a predat polițiștilor 26.000 de lei, găsiți pe stradă

Timiș: Un tânăr a predat polițiștilor 26.000 de lei, găsiți pe stradă

Un tânăr timișorean le-a predat polițiștilor o plasă cu suma de 25.800 de lei pe care i-a găsit în Piața Libertății din municipiu și care au ajuns în final la persoana păgubită.

''Bărbatul este angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș și le-a predat polițiștilor Secției 1 Timișoara 25.800 de lei pe care i-a găsit în Piața Libertății. Ulterior, polițiștii au identificat păgubitul și i-au predat acestuia suma de bani. Cel care a găsit suma de bani nu s-a gândit nicio clipă să rețină plasa cu bani'', anunță Poliția Timiș, într-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracțiunea de însușire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

AGERPRES / (AS — autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante