Timiș: Zeci de protestatari, în fața Prefecturii

Timiș: Zeci de protestatari, în fața Prefecturii

Aproape o sută de persoane s-au adunat, joi, în fața Prefecturii Timiș, protestând față de adoptarea de către Guvern a proiectului de lege privind grațierea și a ordonanței de urgență referitoare la modificarea Codurilor penale.

Mesajele participanților la manifestație îi vizează pe premierul Sorin Grindeanu, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, și pe ministrul Justiției, Florin Iordache, unele dintre acestea fiind ''Veți sta la închisoare. Altă întrebare'', ''Grindene te lepezi de Dragnea?'', ''Grindene, abrogă și hai la o cafă acasă'', ''Grindene, hai acasă, că-ți găsim un job mai vegetarian''.

Tinerii spun că nu contează faptul că astăzi la prânz în fața prefecturii s-au adunat mai puțini protestatari decât în ziua precedentă, când au fost 500 de participanți, important fiind mesajul lor că ''nu cedează''.

''Important este să se audă mesajul nostru. În pauza de masă nu vom mai merge în localuri, ci ne vom lua sandvișuri și venim aici'', susțin protestatarii.

De la ora 18,00, protestatarii și-au dat întâlnire în Piața Victoriei din Timișoara, dar studenții se vor organiza mai devreme, în complexul studențesc, unde vor mărșălui împrejurul căminele de cazare și apoi, încolonați, vor ajunge în centrul orașului.

La mitingul de miercuri seara, la Timișoara, la manifestarea de protest au participat peste 30.000 de persoane.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”