Timp de aşteptare de 30 de minute la intrarea în ţară prin PTF Giurgiu-Ruse

Timp de aşteptare de 30 de minute la intrarea în ţară prin PTF Giurgiu-Ruse

Timpul de aşteptare la intrarea în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 30 de minute pentru camioane şi de 20 de minute pentru autoturisme, autorităţile de frontieră suplimentând personalul şi numărul arterelor de circulaţie pentru a evita aglomeraţia la întoarcerea turiştilor din minivacanţa de Sfânta Maria.

"Dacă la începutul minivacanţei de Sfânta Maria am avut valori alte traficului la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse şi de şapte ori mari faţă de o zi obişnuită, acum, la finalul acestei vacanţe, colegii bulgari au luat măsuri pentru a nu se crea aglomeraţie la revenirea turiştilor în România şi au suplimentat efectivele astfel încât acum se lucrează pe şase-şapte artere de circulaţie la intrarea în România, faţă de patru artere folosite în mod obişnuit", a declarat luni, pentru AGERPRES, inspectorul şef adjunct al ITPF Giurgiu, Nicu Răboj.

Potrivit ITPF Giurgiu în minivacanţa de Sfânta Maria, respectiv în perioada 15-18 august, au ieşit din ţară 111.398 de persoane cu 31.161 mijloace de transport. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…