Timp de aşteptare de 30 de minute la intrarea în ţară prin PTF Giurgiu-Ruse

Timp de aşteptare de 30 de minute la intrarea în ţară prin PTF Giurgiu-Ruse

Timpul de aşteptare la intrarea în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de 30 de minute pentru camioane şi de 20 de minute pentru autoturisme, autorităţile de frontieră suplimentând personalul şi numărul arterelor de circulaţie pentru a evita aglomeraţia la întoarcerea turiştilor din minivacanţa de Sfânta Maria.

"Dacă la începutul minivacanţei de Sfânta Maria am avut valori alte traficului la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse şi de şapte ori mari faţă de o zi obişnuită, acum, la finalul acestei vacanţe, colegii bulgari au luat măsuri pentru a nu se crea aglomeraţie la revenirea turiştilor în România şi au suplimentat efectivele astfel încât acum se lucrează pe şase-şapte artere de circulaţie la intrarea în România, faţă de patru artere folosite în mod obişnuit", a declarat luni, pentru AGERPRES, inspectorul şef adjunct al ITPF Giurgiu, Nicu Răboj.

Potrivit ITPF Giurgiu în minivacanţa de Sfânta Maria, respectiv în perioada 15-18 august, au ieşit din ţară 111.398 de persoane cu 31.161 mijloace de transport. AGERPRES / (AS - autor: Camelia Bigan, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...