Țiriac a plătit 2 milioane de euro pe două apartamente de lux la Mamaia, la 50 de metri de mare

Țiriac a plătit 2 milioane de euro pe două apartamente de lux la Mamaia, la 50 de metri de mare

Celebrul Ion Ţiriac şi-a mărit paleta de proprietăţi de lux. Fostul tenisman a dat aproape două milioane de euro pe două apartamente aflate pe plaja din Mamaia, la 50 de metri de Marea Neagră, scrie Click .

Imobilele de lux au o panoramă care-ţi taie respiraţia. Un apartament costă între 400.000 şi 1.000.000 de euro.

Stăpân şi la malul mării! Ion Ţiriac (82 de ani) nu mai ştie nici el numărul caselor pe care le deţine. Omul de afaceri a mai făcut o investiţie bună anul acesta. În alte dăţi prefera vacanţele exotice, acum însă nici vârsta, nici timpul nu-i mai permit să se plimbe, motiv pentru care a făcut o „mutare” inspirată: şi-a luat casă la Marea Neagră. Fostul tenisman a achiziţionat de curând două imobile într-un bloc aflat pe plajă, la numai 50 de metri distanţă de malul mării.
Neo Mamaia reprezintă o divizie a companiei One United Properties şi este dedicată proiectelor rezidenţiale exclusiviste de tip boutique.

Miliardarul a fost însoţit recent de o brunetă misterioasă

Construcţia acestui bloc a început în toamna lui 2018, s-a lucrat la foc automat, în plină pandemie, iar la finele anului 2020 unităţile au fost scoase la vânzare. Cele 50 de apartamente sunt dispuse pe 5 etaje şi sunt împărţite astfel: 12 apartamente cu 2 camere, 16 apartamente cu 3 camere, 20 de apartamente cu 4 camere şi două apartamente cu 5 camere. Interioarele sunt finisate cu grijă, iar luxul nu poate fi descris. Mobilierul şi accesoriile pentru baie, bucătărie, dormitor şi living sunt aduse din străinătate. Preţurile se justifică şi nu se adresează omului de rând.

Aşa arată imobilul de la marginea plajei

Mobilierul din apartamentele lui Țiriac, adus din străinătate

Ion tiriac la plaja
Ion Ţiriac, într-un moment de relaxare, pe şezlong, la începutul lui august
Fotografii: Blitz

Ion Ţiriac se află printre primii proprietari ai acestui complex-boutique şi a fost văzut deseori făcând plajă „în faţa casei”. Plaja H2O, cu “şezlonguri-puf” portocalii, este cea mai aproape de reşedinţa de la mare a miliardarului şi este una dintre cele mai apreciate. Nisip fin, marea aproape, restaurante cu mâncare fină, baruri şi lume bună, aşa că magnatul are toate motivele să fie mulţumit. Ce-i drept, achiziţia a fost scumpă, dar banii nu sunt o problemă pentru cel aflat în topul bogătaşilor din România.

Apartamentele au un living generos

Afaceristul ar fi plătit în jur de două milioane de euro pentru două apartamente de lux. „În momentul de faţă mai este disponibil un singur apartament cu 3 camere tip duplex, iar preţul este de 890.000 de euro, deţine terasă, iar locul de parcare este subteran şi costă 30.000 de euro. Preţurile nu sunt fixe, nu v-aş putea spune acum cât costă un apartament cu două camere, fiindcă depinde de perioada achiziţiei. Preţul imobilelor creşte pe parcursul finalizării construcţiei”, ne-a spus un reprezentant al companiei Neo Mamaia Residence.

Marea Neagră poate fi admirată prin ferestre


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”