Toader anunță că a primit actele de la CSM pentru „asasina” DNA, dar nu se grăbește să-i trimită propunerea președintelui

Toader anunță că a primit actele de la CSM pentru „asasina” DNA, dar nu se grăbește să-i trimită propunerea președintelui

Toader anunță că a primit actele de la CSM pentru „asasina” DNA, dar nu se grăbește să-i trimită propunerea președintelui.
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, vineri dimineaţă, că ministerul Justiţiei a primit de la CSM avizul privind desemnarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef DNA, precizând că acesta va fi analizat luni, apoi va fi luată o decizie, scrie Mediafax.

"Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea dnei Adina Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la MJ. Avizul va fi analizat in cursul zilei de luni, apoi se va decide referitor la procedura aflata in derulare !", a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, luni, negativ propunerea de numire a Adinei Florea la conducerera Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Anterior, Tudorel Toader anunța însă că va înainta preşedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la DNA, indiferent de avizul CSM.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…