Toader: Eu, personal, voi coordona ANP și toate penitenciarele

Toader: Eu, personal, voi coordona ANP și toate penitenciarele

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat marți, după întâlnirea cu liderii sindicali din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), că va coordona această instituție și toate penitenciarele din țară pentru a fi în legătură directă cu directorii și conducerile penitenciarelor.

"Eu, personal, voi coordona Administrația Națională a Penitenciarelor și toate penitenciarele. Nu înseamnă că mă substitui eu directorilor de penitenciare. Înseamnă că de la nivelul Ministerului Justiției, eu, personal, mă voi ocupa direct de ANP, pentru ca eu, pe de o parte, să fiu într-o directă legătură cu directorii și conducerile penitenciarelor, să nu se interpună nimeni, iar dânșii să discute orice problemă cu mine personal", a declarat Tudorel Toader la Ministerul Justiției.

Tudorel Toader a precizat că a stabilit întâlniri săptămânale cu reprezentanții sindicatelor pentru a vedea ce s-a făcut și ce trebuie făcut în continuare.

"Am stabilit ca o dată pe lună să avem o întâlnire în sensul celei de astăzi. Deci, cu reprezentanții sindicatelor în prima zi de luni din lună, după-amiaza, vom avea întrevederi aici, la Ministerul Justiției. Vom vedea ce am făcut, vom vedea ce trebuie să facem de ambele părți, ministerul pe de o parte, dânșii pe de altă parte, vor fi elemente de continuitate, vor fi, sigur vor fi, și elemente de noutate", a spus Toader.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …