Toader întrebat când va anunța decizia în cazul Kovesi: Nu am concediu, s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat marți că s-ar putea să anunțe decizia în cazul procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, chiar de sărbători, în ziua de 31 decembrie.

Prezent marți la sediul CSM, unde Secția pentru procurori a discutat raportul Inspecției Judiciare privind controlul efectuat la Parchetul General, Tudorel Toader a fost întrebat de jurnaliști când va anunța decizia în cazul șefei DNA, în baza raportului întocmit de IJ.

"În momentul în care voi lua o decizie, vă voi invita la o conferință de presă. Într-un termen scurt, nu mai târziu de anul acesta. Nu am luat concediu anul acesta, nu voi lua nici de sărbători, deci s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie", a răspuns Toader.

În legătură cu raportul controlului efectuat de Inspecția Judiciară la Parchetul General, Tudorel Toader nu a dorit să spună care sunt concluziile.

"S-a discutat conținutul raportului. Au fost discutate concluzii pe fiecare obiectiv. S-a stabilit dacă Secția de procurori își însușește sau nu raportul de control. (...) Concluziile mele vi le voi spune în momentul în care mă voi exprima public — sigur, și aici este public — în momentul în care voi prezenta raportul meu ca ministru al Justiției. Vă voi anunța, vă voi invita la Ministerul Justiției la conferință de presă, în care voi prezenta de data asta concluziile mele ca ministru al Justiției vizavi de raportul Inspecției", a precizat Tudorel Toader.

AGERPRES/ (A — autor: Eusebi Manolache, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!