Toader: Luni trimit la Ministerul Public situația celor cu certificate ORNISS ce au intrat în arhiva SIPA

Toader: Luni trimit la Ministerul Public situația celor cu certificate ORNISS ce au intrat în arhiva SIPA

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, anunță că în cursul zilei de luni va transmite la Ministerul Public rezultatele verificărilor privind deținerea de certificate ORNISS de către vizitatorii arhivei SIPA și estimează că miercuri Comisia de inventariere a arhivei își va începe activitatea.

"În cursul zilei de mâine, voi transmite către Ministerul public, rezultatele verificărilor privind deținerea de certificate ORNISS de către vizitatorii arhivei SIPA! Până miercuri, Secretariatul General al Guvernului urmează să ne transmită cele două propuneri pentru constituirea Comisiei de inventariere a arhivei. Consiliului Superior al Magistraturii, solicitat în scris să se consulte cu asociațiile profesionale în vederea desemnării unui magistrat care să devină membru în Comisia de inventariere, nu a formulat nici un răspuns! În cursul zilei de miercuri (12 iulie), după desemnarea președintelui, Comisia își va începe activitatea!", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Pe 3 iulie, ministrul susținea că are cunoștință de faptul că au existat vizitatori ai arhivei SIPA care nu dețineau certificate ORNISS.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...