Toader: Voi merge la referendum; posibil să fiu în altă ţară şi voi lua un bilet de întoarcere mai repede

Toader: Voi merge la referendum; posibil să fiu în altă ţară şi voi lua un bilet de întoarcere mai repede

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri că este posibil să nu fie în ţară în ziua desfăşurării referendumului pentru redefinirea familiei, însă va lua "un bilet de întoarcere mai repede" şi va merge la vot.

"Posibil ca la ziua referendumului să fiu într-o altă ţară şi probabil îmi voi lua un bilet de întoarcere mai repede şi voi merge la referendum, pentru faptul că, din '90 şi până astăzi, niciodată nu am lipsit de la un proces electoral şi nu voi lipsi nici acum (...) Cum voi vota? Sigur că nu vă pot spune acum", a spus Tudorel Toader.

Guvernul a adoptat, marţi, actele normative necesare pentru desfăşurarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, scrutin care se va desfăşura în zilele de 6 şi 7 octombrie.

"Curtea Constituţională a avizat favorabil demersul de redefinire a familiei şi de revizuire a Constituţiei. În acest moment sunt întrunite toate condiţiile legale pentru organizarea referendumului pe această temă. Conform legii, Guvernul are obligaţia de a organiza acest scrutin pentru care au semnat peste trei milioane de cetăţeni. Pentru ca cetăţenii să aibă posibilitatea să-şi exprime opţiunile cu privire la definirea familiei în Constituţia României, referendumul va fi organizat timp de două zile, respectiv 6 şi 7 octombrie 2018", a anunţat marţi premierul Viorica Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro