Toată lumea le caută compania! Ele sunt cele mai amuzante zodii: nostime, comunicative, te captivează

Toată lumea le caută compania! Ele sunt cele mai amuzante zodii: nostime, comunicative, te captivează

Astrologia ne poate da un indiciu legat de firea omului. Poate fi un instrument foarte util celor deschiși să-l folosească.

Umorul ține orice prietenie în viață. Știi să râzi, știi să trăiești

Cu toții avem prieteni amuzanți sau mai puțin amuzanți. Le căutăm compania în funcție de starea în care ne aflăm. Iar zodia în care se află oamenii din viața noastră ne poate ajuta să înțelegem anumite deschideri ale acestor persoane și zonele în care nativii strălucesc.

Cineva poate fi empat, înțelept sau bun ascultător, însă la petreceri și reuniuni oamenii tind să se înconjoare de persoanele cele mai vesele, solare, comunicative, amuzante.

Și există câțiva nativi care sunt făcuți parcă să însenineze încăperea. Iată care sunt cele mai amuzante zodii. Un top întocmit de specialiștii americani, care i-a clasat pe nativi în funcție de cât sunt de talentați în a-i binedispune pe ceilalți.

Pe primul loc, de departe, stă nativul născut în Gemeni. Este o zodie controversată, despre care de multe ori specialiștii atenționează că sunt superficiali, ba chiar oameni cu două fețe, depinde de tine pe care o alege să o afișeze în prezența ta. Încă când vine vorba de comunicare și amuzament, nimeni nu-i egalează pe Gemeni.

Semn de aer, guvernat de planeta comunicării, asta este misiunea sa: să atragă oamenii, să-i cucerească, să te facă să îl vrei mai mult și mai des.

Cei născuți în zodia Gemeni adoră să participe la evenimente, iar reuniunile îi vin mănușă. La nunți, petreceri și alte ocazii vesele, el este omul tău. Știe mereu ce să spună, amuză, detensionează, vibrează.

party

Geamănul are un simț al umorului unic.

Săgetător

Trăsătura caracteristică a personalității acestui semn de foc este abordarea optimistă a vieții. Aflat sub patronajul lui Jupiter, planeta Mareului Benefic, el vede întotdeauna luminița de la capătul tunelului, chiar și în cea mai profundă beznă. Aduce optimism, voie bună, gânduri pozitive, încurajări. Ca să glumim puțin, el pare acel petrecăreț care urează ”Să fie bine, ca să nu fie rău.”

Lângă un Săgetător te simți bine, ești binedispus și chiar și mai optimist, are acest talent inegalabil de a dărui speranță.

Săgetătorul este foarte popular, toată lumea îl vrea și îl invită, îi caută compania. Este o zodie tonică, un obișnuit în toate cercurile sociale.

Celebru pentru faptul că nu filtrează nimic, ajunge în ipostaze amuzante, în situații hilare, ce se transformă în adevărate anecdote. Este omul răspunzător cu râsul.

Uneori poate fi catalogat imatur. Iar alteori Săgetătorul evadează în umor, ca un mecanism de apărare, ce-l împiedică să se confrunte cu situații limită.

Leul

Este artistul absolut, care știe când să spună o glumă, care detensionează situația. Este guvernat de creativul Soare, o zodie care adoră să fie în centul atenției și cum poate capta mai bine atenția, dacă nu cu glume și voie bună?

Este o zodie fascinantă, care te captează cu carisma sa. Vrei să îl asculți, ți-e bine cu el. Și îi faci această plăcere de a-l complimenta și a-l lăsa să strălucească.

Vărsătorul

Este un semn adorabil, care se deschide cu timpul. Nu te aștepta de la Vărsător să te cucerească din prima, așa cum o face un Geamăn. Nu, Vărsătorul întâi va analiza auditoriul și va decide dacă începe spectacolul sau nu. Întâi este reținut și misterios. Apoi, să te ții bine. Dacă îi place compania, va deveni un izvor nesecat de glume și bancuri, o plăcere, o încântare.

Capricornul

Închide lista amuzanților, el este amuzantul misterios. Este acel semn analic, el face glume elaborate, are un simț al umorului mai britanic, deloc facil. I se spune regele sau regina autoironiei, Capricornul știe cum să facă haz de propriul necaz într-un mod magistral, care te va face să izbucnești în râs. Acest nativ are și o doză generoasă de umor negru, un pic cam tare pentru anumite persoane. Capricornul nu este deloc comod și nicidecum preferatul mulțimii. El este prietenul secret mai mult sau plăcerea vinovată a celorlalți, ca o tabletă savuroasă de ciocolată cu lapte într-o zi grea de dietă.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”