Tocmai absolvise medicina!/Cine este tânăra care i-a înmânat „trofeul morții” propagandistului rus asasinat la Sankt Petersburg

Tocmai absolvise medicina!/Cine este tânăra care i-a înmânat „trofeul morții” propagandistului rus asasinat la Sankt Petersburg

Daria Trepova, presupusa ucigașă a a vloggerului propagandist rus Vladlen Tatarski, a fost arestată duminică noapte. Potrivit presei ruse, Daria Trepova are 24 de ani și a absolvit facultatea de medicină a Universității de Stat din Sankt Petersburg.

Anchetatorii cred că Daria nu a putut să comită această crimă singură și încearcă să-i identifice pe complicii ei, relatează mk.ru .

O explozie a avut loc duminică seară într-o cafenea din Sankt Petersburg. În deflagrație a murit Vladlen Tatarski, un vlogger militar rus. Peste 30 de persoane au fost rănite.

Explozia s-a produs după ce Daria Trepova a intrat în cafenea cu un dispozitiv explozibil ascuns într-un bust al lui Tatarsky, pe care i l-a dăruit propagandistului rus.

O filmare publicată de presa rusă o arată intrând în cafeneaua din Sankt Petersburg în care a fost comis atentatul, cu o cutie destul de mare în brațe. Înăuntru era un bust din ipsos al vloggerului ucis. Un martor ocular a povestit presei că, după ce i-a înmânat cadoul, a fost îndemnată să stea lângă el. Fata a spus că îi e rușine și s-a așezat ceva mai departe de el.

Tatarski era unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai invaziei ruse din Ucraina. Se declara expert în domeniul militar. În ultima perioadă, însă, începuse să critice eșecurile armatei ruse. Cel puțin 32 de persoane au fost rănite în atentatul cu bombă.

Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...