Tolontan, cel mai înjurat ziarist din România după conferința de presă a șefei DNA! Reacție fără precedent a publicului

Tolontan, cel mai înjurat ziarist din România după conferința de presă a șefei DNA! Reacție fără precedent a publicului

Jurnalistul Cătălin Tolontan i-a șocat și dezamăgit pe mulți dintre cititorii săi în urma prestației pe care a avut-o în conferința de presă organizată de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. El a încercat din răsputeri să o pună în încurcătură pe șefa DNA și a sfârșit prin a deveni penibil. Lucru recunoscut chiar de el, ulterior, într-o declarație la TVR 1: „În ceea ce privește cazul DNA Ploiești, vreau să spun că îmi pare rău pentru doamna procuror șef. Poate că nu am fost suficient de coerent, poate că unii au adresat întrebările într-un mod mai corect...ce pot să spun?”

Tolontan, redactor șef al Gazetei Sporturilor, a ținut să fie prezent la conferința de presă a șefei DNA. El i-a adresat numeroase întrebări, vizând mai multe subiecte, toate având potențial negativ pentru imaginea și activitatea Laurei Codruța Kovesi. Șefa DNA a avut răbdare și i-a răspuns punctual și politicos.

Insă cititorii lui Tolontan nu au fost deloc multumiți de prestația jurnalistului. Pe pagina sa de Facebook au început sa curgă mesaje foarte dure.

„Tocmai am auzit intrebarile tale catre doamna presedinta dna, jegule. Din punctul meu de vedere esti o zdreanta de om. Un tradator de neam vandut borfasilor…am terminat prietenia cu tine zdreanta de om ce esti…mai iti livreaza stapanii niste informatii interesante cateodata. Se folosesc de tine sa-si regleze conturile intre ei”, scrie un utilizator.

„Azi ai demonstrat ca esti ticalos exact ca Gadea.. Erati ca haita de caini turbati ce ataca o femeie.. Mai trage odata, Tolontane, ca sa ti meriti leafa ticaloasa platita de hoti ordinari”, arata un alt ultilizator dezamagit de Tolontan.

Si multi alti utilizatori de Facebook au publicat pe paginele personale mesaje negative privind comportamentul lui Tolontan.

Am postat mai jos o parte dintre ele. Din păcate pentru Tolontan, o asemenea cantitate de comentarii negative se mai poate citi doar pe pagina liderului PSD, Liviu Dragnea...














Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...