Tomac: Niciun partid nu va putea face guvernarea fără PMP

Tomac: Niciun partid nu va putea face guvernarea fără PMP

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că, după alegerile din 11 decembrie, "niciun partid nu va putea face guvernarea" fără partidul din care face parte.

"Cred cu tărie că după 11 decembrie niciun partid nu va putea face guvernarea fără Partidul Mișcarea Populară. Suntem pregătiți de acest lucru și ne vom duce obiectivele noastre până la capăt. Noi vom intra la guvernare cu (...) două condiții foarte clare: ca majoritatea din care facem parte, parlamentară, să accepte, să susțină inițiativa noastră privind reducerea numărului de parlamentari la 300, iar în cadrul Guvernului să se înființeze ministerul Unificării", a explicat Tomac.

Liderul PMP spune că partidul său va obține la alegeri "un scor din două cifre".

"La nivelul Sibiului, eu mă bucur că avem un electorat care se uită cu mult interes către partid. (...) Scorul pe județul Sibiu este de 7% la ora actuală. (...) La nivel național va fi un scor cu două cifre. Va fi un scor bun. (...) Scorul pe care îl avem în sondajele noastre, de peste 9 la sută, ne face încrezători că vom obține pe 11 septembrie un scor cu două cifre", a precizat președintele executiv al PMP.

Eugen Tomac și-a prezentat la Sibiu raportul său de activitate ca parlamentar, spunând că toți parlamentarii PMP vor face acest lucru la finalul mandatului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?