Top 10 cele mai bune creme antirid în anul 2022

Top 10 cele mai bune creme antirid în anul 2022

Cremele antirid acționează împotriva îmbătrânirii pielii, încetinind procesul natural de oxidare, care duce la degenerarea elasticității țesuturilor și la scăderea producției de colagen. Pentru a obține rezultate vizibile și de durată, este necesară selectarea celei mai bune creme antirid, specifice fiecărui tip de ten: sensibil, deshidratat, tânăr sau matur. Iată o clasificare a celor mai revoluționare remedii antirid din acest an.
 

1. Lierac Premium Voluptueuse Absolu - cea mai bună cremă antirid pentru față printre ”luxury cream”

Este o cremă foarte delicată, specifică tenului sensibil, afectat de cele mai vizibile semne de îmbătrânire. Pe lângă concentrația foarte mare de acid hialuronic pur (peste 5%), există și numeroase ingrediente unice. Uimește prin capacitatea de a netezi ridurile labiale, adică de pe lateralele gurii și de sub nas. Crema-minune poate fi găsită pe site-ul magazinului online MakeUp.

 

2. Original Pure Skin (OPS) Pride 

Crema de față antirid și hidratantă conține 98,71% ingrediente naturale: ulei de cânepă (hidratant și antiinflamator), Aloe Vera, ulei de argan, ulei de jojoba și acidul hialuronic în formă salină (hialuronat de sodiu). Este o cremă deosebit de potrivită pentru o piele omogenă și elastică, capabilă să prevină semnele îmbătrânirii.

 

3. Collistar – Magnifica

O cremă antirid cu fermitate de grad înalt, respectiv este în top creme antirid, precum și o cremă lifting. Conține Unt de Shea, un ingredient natural foarte hrănitor pentru piele. Cele mai importante sunt ingredientele active peptide, care acționează ca un mesager pentru proteinele care reglează luminozitatea și aspectul pielii.

 

4. Filorga Time Filler - printre cele mai bune creme antirid la nivel Premium, recunoscută internațional

Specifică pentru categoria de vârstă 40+. În calitate de ingrediente active hidratante se folosește Imperata Cylindrica. Capacitatea sa de hidratare se datorează compoziției chimice a rizomilor, potasiu, amidon și zaharuri. 2% din Imperata Cylindrica sunt capabile să crească nivelul de hidratare al pielii cu aproape 45%. 

 

5. Clarins Multi Active Jour - cremă cu cea mai bună textură

Este o cremă lejeră, respirabilă, invizibilă și potrivită pentru orice tip de ten. Concepută special pentru tenul gras și normal. Are un INCI bine structurat, cu un amestec de ingrediente naturale (inclusiv peptide cu efect puternic antirid).

 

6. Vovees Artemis - printre cele mai bune creme antirid, naturală și tonifiantă

Perfectă pentru cei care suferă de piele grasă, roșeață sau alergii. O cremă hidratantă naturală și cu adevărat eficientă. Se bazează numai pe ingrediente active, exclusiv naturale: acid hialuronic „Ultrapure”, ulei de argan, ulei de jojoba, unt de shea, ulei de migdale dulci; extract: de aloe, de viță de vie roșie, de măsline și vitamine din uleiuri esențiale (A, D, E, F).

 

7. Vichy Liftactiv Supreme Day Cream SPF 30

Are dublă acțiune: antirid și efect de lifting. Oferă protecție UVA/UVB, acționează asupra ridurilor deja existente și previne formarea de noi riduri, cauzate de razele UVA. Datorită acidului hialuronic ridurile sunt netezite, iar fermitatea este restabilită. Accesând link-ul https://makeup.ro/brand/30469/, poate fi găsit un sortiment bogat de remedii marca Vichy.

 

8. Ahava Uplift Day/Night Cream

Cele două versiuni, crema de noapte și de zi sunt foarte asemănătoare din punct de vedere al principiilor anti-aging, dar variază ca textură (cea de noapte este puțin mai grasă, cea de zi are protecție solară SPF 20). Ingredientul activ Acetyl Dipeptide-1 constă din două peptide, care ajută la calmarea pielii prin emiterea de semnale pentru relaxarea mușchilor. 

 

9. Eucerin Hyaluron Filler SPF 15

Crema are o formulă special creată pentru a umple liniile expresive ale feței, a îmbunătăți elasticitatea și a hrăni pielea fragilă și matură. Se bazează pe un amestec de acid hialuronic cu greutate moleculară mare și scăzută, util, în special, pentru ridurile profunde. Este o cremă de zi cu protecție solară integrată.

 

10. Nuvò Snail Slime Antiage Cream - 100% BIO

Nuvò propune o cremă pe bază de mucină de melc, îmbogățită cu acid hialuronic, vitamine și uleiuri esențiale. Este o cremă profesională excelentă, elasticizantă și hrănitoare. Potrivită pentru pete, coșuri și puncte negre.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...