TOP CINEMA ''Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'' continuă să domine box-office-ul nord-american

TOP CINEMA ''Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'' continuă să domine box-office-ul nord-american

''Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'', primul spin-off din celebra sagă preferată de pasionaţii curselor de maşini, continuă să ocupe primul loc în box office-ul nord-american, însă cu mult mai puţini spectatori în comparaţie cu weekendul trecut, potrivit estimărilor publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, citată de AFP.

Această producţie spin-off din seria de succes, care pune accent pe personajele Hobbs (Dwayne Johnson) şi Shaw (Jason Statham), a colectat încasări de 25,4 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de prezenţă în cinematografe.


Foto: (c) Daniel Smith / AP


Săptămâna trecută, blockbusterul cu bolizi pe patru roţi a strâns peste 60 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada. O decelerare considerabilă, însă suficientă pentru a-şi menţine primul loc în box-office în faţa ''Scary Stories to Tell in the Dark'' (20,8 milioane), film de groază regizat de norvegianul André Ovredal, la a cărei producţie a contribuit reputatul Guillermo del Toro.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...