TOP CINEMA ''Good Boys'' detronează ''Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'' de la conducerea box-office-ului nord-american

TOP CINEMA ''Good Boys'' detronează ''Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'' de la conducerea box-office-ului nord-american

Aflat de două săptămâni la conducerea box-office-ului nord-american, "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", primul spin-off din celebra saga de acţiune dedicată curselor de maşini, a cedat în acest weekend prima poziţie băieţilor răi din "Good Boys", potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, citată de AFP.

Această comedie estivală, produsă de studiourile Universal, a obţinut 21 de milioane de dolari de vineri până duminică în primul său weekend în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

La douăzeci de ani după "American Pie", "Good Boys" urmăreşte peripeţiile unui trio de băieţi de clasa a şasea, în încercarea lor de a-şi începe viaţa sexuală.



Cea mai recentă tranşă a francizei "Fast & Furios", coboară un loc, pe poziţia a doua, cu 14,1 milioane de dolari încasaţi în trei zile. Dwayne Johnson şi Jason Statham îl înfruntă pe Idris Elba în acest spectaculos film realizat de David Leitch (cunoscut pentru "Deadpool 2" din 2018) în care joacă, de asemenea, Vanessa Kirby şi actriţa mexicană Eiza González.



Pe poziţia a treia, în cădere un loc, regăsim "The Lion King", adaptarea live-action a peliculei clasice de animaţie a studiourilor Disney, cu încasări de 11,9 milioane de dolari în weekend - mai aproape de pragul de jumătate de miliard, de la lansarea sa în urmă cu 5 săptămâni.


Poziţia a patra revine animaţiei "The Angry Birds Movie 2", cu încasări de 10,5 milioane de dolari, semnificativ mai modeste decât cele 38,2 milioane de dolari obţinute la debut de primul "Angry Birds".



Pe locul al doilea în weekend-ul precedent, "Scary Stories to Tell in the Dark", un film de groază regizat de norvegianul André Ovredal, la a cărei producţie a contribuit reputatul Guillermo del Toro, cade pe locul al cincilea în acest weekend, cu încasări de 10,1 milioane de dolari.



Cu o distribuţie foarte tânără aproape necunoscută de marele public, filmul este o ecranizare a povestirilor lui Alvin Schwartz, ilustrate de Stephen Gammell, care se axează asupra unui grup de adolescenţi care după ce au citit mai multe poveşti lugrube, găsite într-o casă abandonată, constată că acestea prind viaţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa