TOP CINEMA Noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

TOP CINEMA Noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

"Spider-Man: Far from Home", noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, s-a instalat confortabil pe prima poziţie a box-office-ului nord-american după acest weekend, potrivit estimărilor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Această continuare a "Spider-Man: Homecoming", în regia lui Jon Watts, a generat încasări de 93,6 milioane de dolari în primul său weeekend de prezenţă pe ecrane.

Profitând de sărbătoarea naţională de 4 iulie în Statele Unite, acest nou film Marvel, lansat marţi seara, a atras deja încasări de 185,1 de milioane de dolari.

În "Spider-Man: Far from Home", Tom Holland revine în rolul supereroului care, după evenimentele din ''Avengers: Endgame'', trebuie să acţioneze pentru a salva omenirea de noi ameninţări.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?